10 månaders hane & hona söker nytt hem

Då ägaren hastighet har avlidit, hjälper vi nu dödsboet att försöka hitta nytt hem till två unga kastrerade ocicater som vi har fött upp.

Det är en chokladspotted hane samt hans svartspotted syster, de är födda den 2 december förra året.

Hanen är supergosig och lugn till sättet, hans syster är lekfull, busig och ligger gärna bredvid och blir gosad.

Är du intresserad, hör av dig till oss på thunderean@boskar.nu

Uppdaterade sidor

Tiden rusar och under år 2020 har vi tyvärr inte fokuserat på vår webbsite varför informationen här har blivit lidande. Vi har nu dock försökt att råda bot på det och uppdaterat med kullarna U och V. Vi har även lagt till lite nya bilder på flera olika sidor. Då vi för tillfället har 9 avelshonor och 4 avelshanar, har vi därför helt enkelt delat upp sidan avelskatter i avelshanar och avelshonor.

Vårt instagram-konto och vår facebook-sida underhåller vi mer löpande med bilder och info, så håll gärna utskick där för den mest aktuella infon.

Ett bra utställningsår

GIC Hot Thundreans Gami, är presenterad av Paulo

2019 har blivit ett bra utställningsår för vår blåspotted hona; GIC SE*Hot Thundereans Gami. Året började med att hon blev BIS (Best In Show) på Fräset utställning den 6 januari, hon följde upp det med att hon blev BIS båda dagarna på årets största utställning i Örebro, hennes fjärde BIS kom i april på Dalälvkattens utställning. Sedan blev det nominering på nominering där Gami fick en och annan röst, dock inte tillräckligt många för att ta ytterligare BIS. På, för oss, årets sista utställning i Norrköping blev det så 2-2 röster och Luigi Comoro fick fälla avgörandet vilket blev till Gamis fördel.

Gami har nu vunnit 5 BIS i år och har plockat 0,88 tilläggspoäng på SVERAKs Årets-katt-lista, det gör att hon just nu är 1a hos de vuxna honorna, dessutom gör det att hon just nu är den katt som har flest poäng av alla katter i kategori 3.

Vi är stolta över Gami och hennes prestationer, speciellt då vi inte planerade att ställa ut så mycket under 2019.

Q-kullen är född

Den 31 juli föddes vår q-kull. Den består av 3 tjejer och en kille. Killen är kanelsilverspotted och de 3 tjejerna är kanel-, choklad- och kanelsilverspotted.

q-kullen

Sire: S*Hot Country´s Make my day
Dame: SE*Hot Thundereans Robear Bella

Stamtavla