Aktuella kullar

Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Ladys kittens
S*Venator’s Jean-Grey Summers med en av hennes kullar

Aktuella kullar

Hot Thundereans Gami  (OCI a 24) * Jungelspots Samburu (XSH b 25)

GIC Hot Thundreans Gami är parad med Junglespots Samburu. Kullen nedkom den 25 januari, i kullen är alla kattungar tickade (F4), såsom deras far Samburu, honan är blåtickad, och sedan är det en svarttickad och två chokladtickade hanar. Detta är kullens stamtavla.

Hot Thundereans Robear Bearbilla (OCI n 24) * Jungelspots Samburu (XSH b 25)

Hot Thundreans Robear Bear Billa aka ”Luna” är parad med Junglespots Samburu. Kullen nedkom den 8/4 med 3 stycken bebisar! 1 hane ( Choklad spotted) o 2 honor ( spotted o tickad). En honan är svarttickad och den andra är kanel spotted ! Detta är kullens stamtavla.

Se planerade kullar

Just nu har två honor vi har planer för, så kolla in sidan planerade kullar.

Är du intresserad av en kommande kattunge, går det bra att höra av sig till oss.