Aktuella kullar

Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Ladys kittens
S*Venator’s Jean-Grey Summers med en av hennes kullar

Aktuella kullar

Emerick * Louis

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hot Thundreans Emerick är parad Hot Country’s Stardust. Troligen blir det en liten kull denna gång. Kullen är planerad att nedkomma den 5-7/11 2019. Båda föräldrarna är diluterade (Emerick är blåspotted och Fred är lilaspotted) vilket innebär att avkommorna kommer bli  blåa eller lila spotted. Detta är kullens stamtavla

Sol * Louis

Hot Thundreans Moscow Mule är parad Hot Country’s Stardust. Kullen är planerad att nedkomma i början av december 2019. Sol är svartsilverspotted och fred är lilaspotted. Möjliga färger på avkommorna är svart spotted, svartsilverspotted, blåspotted, blåsilverspotted, chokladspotted, chockladsilverspotted, lilaspotted eller lilasilverspotted. Detta är kullens stamtavla.

Neckita * Louis

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hot Thundreans Neckita är parad Hot Country’s Stardust. Kullen är planerad att nedkomma den 27/11 2019. Neckita är svartsilverspotted och fred är lilaspotted. Möjliga färger på avkommorna är svart spotted, svartsilverspotted, blåspotted, blåsilverspotted, chokladspotted, chockladsilverspotted, lilaspotted eller lilasilverspotted. Detta är kullens stamtavla.

Gami * Samburu

GIC Hot Thundreans Gami är parad med Junglespots Samburu. Kullen är planerad att nedkomma i slutet av januari 2020. Gami är blåspotted och Samburu är choklad (F3). Detta är kullens stamtavla.

Se planerade kullar

Just nu har två honor vi har planer för, så kolla in sidan planerade kullar.

Är du intresserad av en kommande kattunge, går det bra att höra av sig till oss.