Ett bra utställningsår

GIC Hot Thundreans Gami, är presenterad av Paulo

2019 har blivit ett bra utställningsår för vår blåspotted hona; GIC SE*Hot Thundereans Gami. Året började med att hon blev BIS (Best In Show) på Fräset utställning den 6 januari, hon följde upp det med att hon blev BIS båda dagarna på årets största utställning i Örebro, hennes fjärde BIS kom i april på Dalälvkattens utställning. Sedan blev det nominering på nominering där Gami fick en och annan röst, dock inte tillräckligt många för att ta ytterligare BIS. På, för oss, årets sista utställning i Norrköping blev det så 2-2 röster och Luigi Comoro fick fälla avgörandet vilket blev till Gamis fördel.

Gami har nu vunnit 5 BIS i år och har plockat 0,88 tilläggspoäng på SVERAKs Årets-katt-lista, det gör att hon just nu är 1a hos de vuxna honorna, dessutom gör det att hon just nu är den katt som har flest poäng av alla katter i kategori 3.

Vi är stolta över Gami och hennes prestationer, speciellt då vi inte planerade att ställa ut så mycket under 2019.