SE*Hot Thunderean´s website

Om oss (Hot Thundereans)

Vi är SVERAK-diplomerad uppfödare (SVERAKlänk till annan webbplats är medlem av FiFelänk till annan webbplats) med G1-examen från Pawpeds. Vår uppfödning sker i ett lugnt hem och i liten skala. Vi finns i Kumla (2 mil söder om Örebro) i det vackra landskapet Närke.

Vi som är uppfödare heter Paulo och Hans.

Vårt intresse för Ocicat började 2011, vi föll ocicatens vilda uttryck och deras fantastiska intelligens och sociala förmåga.

Alla våra katter är testade för PK och PRA (eller är hedirärt fria), detta inkluderar även de hanar som vi väljer för avel Då Ocicaten är en relativt liten ras är det viktigt med mångfald i uppfödningen och därför är vi alltid noggranna med vilka kombinationer vi väljer.

Vi kommer att importera nya ocicater som en viktig del i att öka mångfalden och förutsättningarna för att få en bra spridning av ocicat-stammen. I vårt avelsprogram samarbetar vi främst med Hot Country´slänk till annan webbplats men också med S*Venator´slänk till annan webbplats och ytterligare några uppfödare i andra länder.


Vänliga hälsningar

Hans och Paulo Boskär

thunderean@boskar.nu

0735-007833


Hans Boskär är tidigare kommunal tjänsteman och driver idag eget företag, vill du veta mer gå in på www.boskär.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.